MAZDA CX-60

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

АБСОЛЮТНО НОВИЙ КРОСОВЕР
MAZDA CX-60

Зустрічайте Mazda CX-60 — новий преміальний флагман Mazda. Цей кросовер — яскраве уособлення всього того, що компанія вкладала у власну ДНК протягом попередніх 100 років.

Елегантний дизайн, витончений інтер’єр, новий рівень комфорту — наші майстри ретельно попрацювали, досягнувши ідеального балансу вишуканості, якості та керованості.

*Кольори та деякі зовнішні та/або внутрішні елементи обладнання автомобілей на зображеннях можуть відрізнятися від реальних.

КРАСА ТА ЕЛЕГАНТНІСТЬ

Вражаюча сила динамічного стилю нової Mazda CX-60 передає інтелектуальність та елегантність найновіших розробок філософії дизайну Kodo «Soul of Motion», що поєднуються з міцністю статури SUV класичної компоновки. Абсолютно нова платформа з поздовжнім розташуванням силового агрегата дозволила нам створити кросовер з ідеальними пропорціями. Завдяки цьому CX-60 миттєво виділяється з-поміж інших автомобілів.

ГАРМОНІЯ ЯПОНСЬКОЇ ЕСТЕТИКИ

Створюючи Mazda CX-60, ми керувалися нашою філософією дизайну Kodo та, зокрема, японською концепцією MA, яка відображає затишок і витончену красу вільного простору зі збереженням відчуття руху. Кожен елемент дизайну служить створенню спокійної, елегантної і витонченої атмосфери салону, у якому кожен елемент має своє призначення. Тут немає нічого зайвого. Всередині просторого салону ви знайдете ретельно підібрані матеріали: високоякісну шкіру або текстиль, хромований декор. Усе це поєднується в ідеальній гармонії — в Mazda CX-60 японська майстерність досягає найвищого рівня якості.

ДОВЕРШЕНА КРАСА МАЙСТЕРНОСТІ

В Японії титул такумі — майстра-ремісника — можна отримати тільки після розвитку навичок протягом 20 років. Кожна деталь Mazda CX-60 є свідченням майстерності нашої ідеології Mazda Takumi — вишукана якість ручної роботи, що відчувається в кожному дотику та під час кожної поїздки.

ІДЕАЛЬНА ГАРМОНІЯ ВОДІЯ ТА АВТОМОБІЛЯ

Подібно до інших автомобілів Mazda, флагманський CX-60 чудово керується — інтуїтивно, зрозуміло, безпечно та приємно. За кермом ви почуваєтеся максимально комфортно, неначе автомобіль є природним продовженням вашого тіла. Це відчуття ми називаємо Jinba-Ittai, воно уособлює єдність автомобіля з водієм. Кожен аспект Mazda CX-60 був ретельно розроблений і доопрацьований, щоб удосконалити досвід водіння Jinba-Ittai. Зокрема, нова система Kinematic Posture Control забезпечує відмінну стабільність під час руху на крутих поворотах.

Результат є преміальний кросовер, що пропонує динаміку водіння нового рівня — із кращим зчепленням, кермуванням і керованістю.

ПОВНА ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ

Флагманська CX-60 оснащена новою системою персоналізації водія Mazda Driver Personalization System*. Камера, вбудована в центральний дисплей, розпізнає та ідентифікує водія за обличчям. Тоді система відповідно до зросту та розташування очей водія автоматично налаштує автомобіль. Положення сидіння, керма, дзеркал заднього виду, проєкційного дисплея, навіть налаштування аудіо-системи, клімат-контролю та інших параметрів з 250 раніше введених вподобань— все це персоналізовано для вас ще перед початком поїздки.

У пам’яті можуть зберігатися налаштування для шести окремих водіїв. Крім того, система допомоги при вході/виході водія автоматично відсуває сидіння та кермо, щоб полегшити посадку та висадку.

*Оснащення залежить від комплектації

ДОСКОНАЛЕ АКУСТИЧНЕ СЕРЕДОВИЩЕ

Надзвичайно тихий салон CX-60 є ідеальною умовою для високоякісної аудіосистеми. Жорстка конструкція кузова допомагає досягти цього, перешкоджаючи проникненню ззовні небажаного шуму та вібрацій завдяки потужній звукоізоляції та заходам NVH. У результаті наша унікальна аудіосистема Mazda Harmonic Acoustics створює вражаючий звук найвищої якості для кожного пасажира в автомобілі.

На додаток до стандартної аудіосистеми з 8 динаміками доступна і звукова система преміумкласу Bose. 12 динаміків створюють у салоні потужний чіткий звук. Унікальна технологія об’ємного звуку Bose Centerpoint 2 забезпечує відмінно сфокусоване тривимірне звучання навіть зі стереоджерел, а система компенсації шуму Bose AudioPilot 2 відстежує рівень навколишнього шуму та автоматично регулює гучність.

ЦИФРОВЕ СЕРЕДОВИЩЕ

Новітні цифрові технології та широкі можливості персоналізації перетворюють буденну поїздку на цікаву подорож. Нова мультимедійна система MZD-Connect дозволяє легко синхронізувати ваш смартфон з автомобілем. Три основні дисплеї — повністю цифрова приладова панель, інформаційно-розважальна система з екраном 12,3 дюйми та проєкційний дисплей — відображають поточну інформацію саме там, де вона сприйматиметься найкраще.

Мультимедійна система Mazda CX-60 підтримує додатки бездротовий Apple CarPlay і дротовий Android Auto. Це гарантує швидку синхронізацію зі смартфоном для відображення на центральному дисплеї музики, застосунків тощо.

БАЛАНС ПРОДУКТИВНОСТІ

CX-60 пропонує збалансований вибір силових агрегатів Skyactiv, що дозволяє обрати двигун, який точно відповідає вашим потребам — абсолютно новий 3,3-літровий рядний шестициліндровий двигун з турбонаддувом e-Skyactiv G з системою Мild Hybrid та рядний чотирициліндровий бензиновий Skyactiv G об’ємом 2,5 л.
Звісно, вони мають спільну основу в технології Skyactiv, тож, хоч би що ви обрали — зможете насолоджуватися чудовим поєднанням високої продуктивності та ефективності.

Обидва силові агрегати поєднуються з новою восьмиступеневою автоматичною трансмісією із багатодисковою муфтою замість гідротрансформатора. Така конструкція дозволила зменшити затримки при перемиканні передач та пришвидшити передавання крутного моменту подібно до механічних трансмісій, щоб досконаліше втілити філософію водіння Mazda Jinba-ittai.

НАЙПОТУЖНІШИЙ ДВИГУН ЗА ВСЮ ІСТОРІЮ

Новий бензиновий 3,3-літровий рядний шестициліндровий двигун з турбонаддувом e-Skyactiv G пропонує значно покращені ходові характеристики. Він розроблений відповідно до концепції «правильного розміру», яка вимагає оптимізації робочого об’єму для максимізації ефективності використання пального та електроенергії. Завдяки вивіреній конструкції цей двигун має вагу, порівнянну з чотирициліндровим агрегатом, що сприяє ефективному використанню простору і покращенню керованості.

Двигун e-Skyactiv G базується на нашій новітній технології електрифікації M Hybrid Boost з 48-вольтовим стартер-генератором (MHEV48).

ВПЕВНЕНІСТЬ ЗА БУДЬ-ЯКИХ УМОВ

Система Mazda Intelligent Drive Select (Mi-Drive) пропонує на вибір чотири їздові режими — Звичайний, Спортивний, Бездоріжжя та Буксирування з інтегрованим керуванням трансмісією, гальмівною системою та повним приводом, адаптивно розподіляючи потужність на колеса відповідно до конкретних вимог обраного режиму.

i-ACTIV AWD

Повздовжнє розташування силового агрегата CX-60 дозволяє системі i-Activ AWD реалізувати найкраще з обох світів: нейтральні характеристики заднього привода у поворотах поєднуються з надійною стабільністю повного привода.

Повний привод i-Activ передає крутний момент передусім на задні колеса для відмінної керованості, властивої автомобілям з переднім розташуванням силового агрегата та заднім приводом. Водночас система постійно відстежує умови водіння, щоб за необхідності динамічно спрямувати потужність на будь-яке з чотирьох коліс. Результатом є новий рівень високошвидкісної стійкості при русі прямо і впевненої керованості у поворотах, а також надійне стабільне зчеплення на снігу та слизькій поверхні. Це і є суть водіння Jinba-Ittai.

УПЕВНЕНІСТЬ КОЖНОЇ МИТІ

Насолоджуйтеся впевненістю та спокоєм завдяки широкому спектру найсучасніших функцій проактивної безпеки. Комплекс асистентів i-Activsense забезпечує найкращі в класі показники активної безпеки.

Зокрема, оновлена система кругового огляду 360 градусів із функцією See Through View* робить паркування й маневрування безпечнішими та простішими, об’єднуючи вхідні сигнали з кількох камер, щоб водій міг бачити все, що зазвичай приховане кузовом автомобіля. Результатом є круговий огляд, який дозволяє повністю контролювати навколишню ситуацію.

*Оснащення залежить від комплектації

АДАПТИВНИЙ КРУЇЗ-КОНТРОЛЬ

Радар системи адаптивного круїз-контролю оцінює відносну швидкість і відстань до автомобіля попереду і допомагає водієві гальмувати в екстреній ситуації, роблячи тривалі поїздки більш легкими і приємними.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА СИСТЕМА БЕЗПЕЧНОГО ГАЛЬМУВАННЯ (SBS)

Система безпечного гальмування постійно контролює вашу швидкість та відстань до автомобіля попереду за допомогою радару. Якщо система виявляє ризик зіткнення, вона готує гальмівну систему і, за необхідності, автоматично гальмує, щоб запобігти аварії або зменшити можливі пошкодження.

5 ЗІРОК У ТЕСТАХ EURO NCAP

Абсолютно нова Mazda CX-60 отримала найвищу оцінку в п’ять зірок безпеки від Euro NCAP. Рейтинг базується на результатах незалежних суворих краш-тестів і ретельного аналізу систем допомоги водієві, пасивної безпеки та передових технологій активної безпеки.

Всього для Mazda CX-60 запропоновані cім кольорів кузова без жодних доплат.

Оберіть колір, який уособлює вашу індивідуальність.

Rhodium White
Jet Black
Deep Crystal Blue
Sonic Silver
Machine Gray
Soul Red Crystal
Platinum Quartz

Оберіть оздоблення інтер`єру для вашого максимального комфорту

НА ЗВ`ЯЗКУ

Дізнайтеся більше про комплектації у прайс-листі.

  • СОЦМЕРЕЖІ: